Yksityisyydensuoja

TIETOSUOJAEHDOT

Laatimispvm: 1.12.2018

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan ja meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi. Voit lukea tästä tarkemman selosteen siitä mitä tietoja keräämme.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
- oikeus tietojen poistamiseen

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Yksityiskohdat

1. Rekisterinpitäjä
Mandu (2139444-0)
Alppikatu 15 A 27
00530 Helsinki

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Nimi: Matti Niinimäki
Sähköposti: store@mandu.fi

3. Rekisterin nimi
Mandu asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on mandu.fi -sivuston asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää myös palvelujen kehittämistä, asiakassuhteiden hoitoa ja palvelujen markkinointia varten. Tietoja käsitellään ainoastaan Mandun asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta. Emme luovuta missään tapauksissa rekisterin tietoja muille yrityksille suoramarkkinointitarkoituksiin.

Osa rekisteritiedoista siirretään yhteistyökumppaniemme palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tällaisia käyttötarkoituksia ovat:
- Osoitetietojen lähettäminen Pakettikauppa palveluun teknisen rajapinnan kautta pakettikorttien luomiseksi. Emme voi lähettää tilauksia Postin kautta ilman tätä toiminnallisuutta.
- Checkout Finland hoitaa osan tilaustemme maksujen käsittelystä. Checkout palvelun maksuehdot.
- PayPal maksupalvelu hoitaa osan tilaustemme maksujen käsittelystä. Jos valitset maksutavaksi PayPalin, tilausta maksaessasi tilauksesi tiedot siirtyvät verkkokauppamme sekä PayPal maksujärjestelmän välillä, jotta voimme yhdistää hyväksytyn maksun oikeaan tilaukseen. Sinulla on mahdollisuus tutustua PayPalin tietosuojaselosteeseen maksuvaiheessa.

Lähetämme sinulle sähköposteja vain tilauksesi tilausvahvistuksen, lähetysvahvistusten tai muiden tilaustasi tai asiakastiliäsi koskevien yksityiskohtien tiedottamista tai sopimista varten. Saatamme myös lähettää sinulle sähköpostiviestejä tärkeiden ilmoitusten tiedottamista varten (kuten tietosuojaasi koskevat ilmoitukset). Käytämme asiakastietoja erittäin harvoin markkinointitarkoituksiin. Emme lähetä sinulle uutiskirjeitä tai muita markkinointisähköposteja ellet ole erikseen tilannut uutiskirjettämme.

5. Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan nimi
Asiakkaan osoite
Asiakkaan puhelinnumero
Asiakkaan sähköpostiosoite
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot
Tilausten maksutavat
Muut asiakkaan ilmoittamat tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan ilmoittamat tiedot
Palvelun antamisen tai ylläpidon yhteydessä henkilökunnalle muodostuneet tiedot

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietojasi lähetetään muille yrityksille ainoastaan maksuvälityksen tai tilauksen kuljetuksen järjestämistä varten, kuten yllä on kuvattu. Tietojasi ei luovuteta missään muissa tapauksissa muille yrityksille tai yksityishenkilöille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön edellyttämissä ja sallimissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle ellei se ole mandu.fi sivuston teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Sekä manuaalinen aineisto että sähköisesti talletetut tiedot on suojattu sähköisen viestinnän tietosuojalain ja ilmaisemien periaatteiden sekä Viestintäviraston määräysten ja ohjeiden mukaisesti.

Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.